Kategóriák

Adatkezelési nyilatkozat

Adatvédelem

 

Adatkezelési nyilatkozat

 

Adatkezelő adatai:

Adatkezelő neve: Inter-Thermo Kft.

Székhelye: 8500 Pápa, Göncöl u. 10/A

Adószám: 10228726-2-19

Cégjegyzék szám:  19-09-060021 vezetve a Veszprémi Törvényszék Cégbíróságán

Levelezési cím: 8500 Pápa, Göncöl u. 10/A.

E-mail cím: ugyfelszolgalat@inter-thermo.hu

telefonszám: 89/510-500

adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-57312/2012

Inter-Thermo Kft. (a továbbiakban: Eladó, Adatkezelő), mint Adatkezelő kijelenti, hogy az általa üzemeltetett webáruház működésével kapcsolatos adatkezelése a jelenleg hatályos jogszabályban előírtaknak megfelel. A felhasználók adatainak kezelésekor az alábbi hatályos jogszabályok figyelembevételével és betartásával járunk el.

·                     Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény; 

·                     Az 2001.évi CVIII., az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról rendelkező törvény;

·                     Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény; 

·                     Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. CXII törvény

Jelen Adatvédelmi Nyilatkozat célja, hogy a www.inter-thermo.hu webáruházból rendelt termék megrendelése során megadott és a weboldal üzemeltetői (Adatkezelő) számára hozzáférhetővé vált személyes adatok és egyéb adatok kezelésére vonatkozó elveket és szabályokat meghatározza.

Jelen Nyilatkozat hatálya kizárólag az oldal használatához szükséges, az Adatkezelő rendelkezésére bocsátott adatokra terjed ki, rendelkezései nem vonatkoznak arra az esetre, ha valaki önszántából nyilvánosságra hozza saját személyes adatait, vagy azok egy részét az oldalon, vagy az oldal közvetítésével.

A www.inter-thermo.hu webáruház által forgalmazott termékek megrendelése esetén olyan adatokat is megadhatnak, amelyek személyes adatnak minősülnek, így azok kezelésére a 2011. évi CXII. törvény rendelkezései az irányadók.

Személyes adatnak minősül bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (a továbbiakban: Érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az Érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az Érintettel helyreállítható. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha őt – közvetlenül, vagy közvetve – név, azonosító jel, illetőleg egy, vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális, vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet. [2011. évi CXII. törvény]

A felhasználói megrendelés során megadott adatok közül kizárólag a név és az e-mail cím tekinthető bizonyos feltételek fennállása esetén (pl. a név és e-mail cím valós) személyes adatnak.

AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA

Felhasználó önkéntes hozzájárulása, hogy a webáruház használata közben megadott személyes adatai felhasználásra kerüljenek, illetve az Infotv. 5. § (1) bekezdése és a 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

 

AZ ADATKEZELÉS CÉLJA

Az Adatkezelés célja kizárólag a felhasználókkal történő kapcsolattartás megkönnyítése, adott esetben bizonyos szolgáltatások személyre szabott nyújtása, a megrendelt termék kiszállítása.

HOZZÁJÁRULÁS AZ ADATKEZELÉSHEZ

A felhasználó megrendeléskor hozzájárul, hogy az Adatkezelő az Inter Thermo Kft. megrendeléshez kötelezően előírt adatait kezelje.

 

A kezelt adatok köre:

Név: Kapcsolatfelvétel, számla kiállítás, rendelés egyeztetés

Cím: Kapcsolatfelvétel, számla kiállítás, szállítás lebonyolítása,

e-mail cím: Kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás, hírlevél küldés, szállítási értesítés;

telefonszám: Kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás, szállítás értesítés

Vásárlás/regisztráció időpontja: Technikai művelet;

 

FOGALMAK

 

személyes adat: bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (a továbbiakban: Érintett ) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az Érintett re vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az Érintettel helyreállítható. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha őt - közvetlenül vagy közvetve - név, azonosító jel, illetőleg egy vagy több, fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet;

különleges adat: a faji eredetre, a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra, az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre, a szexuális életre vonatkozó adat, valamint a bűnügyi személyes adat;

hozzájárulás: az Érintett kívánságának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok - teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő - kezeléséhez;

tiltakozás: az Érintett nyilatkozata, amellyel személyes adatainak kezelését kifogásolja, és az adatkezelés megszüntetését, illetve a kezelt adatok törlését kéri;

adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajtatja;

adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így például gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása. Adatkezelésnek számít a fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése is;

adattovábbítás: ha az adatot meghatározott harmadik személy számára hozzáférhetővé teszik;

nyilvánosságra hozatal: ha az adatot bárki számára hozzáférhetővé teszik;

adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges;

adatzárolás: az adatok továbbításának, megismerésének, nyilvánosságra hozatalának, átalakításának, megváltoztatásának, megsemmisítésének, törlésének, összekapcsolásának vagy összehangolásának és felhasználásának véglegesen vagy meghatározott időre történő lehetetlenné tétele;

adatmegsemmisítés: az adatok vagy az azokat tartalmazó adathordozó teljes fizikai megsemmisítése;

adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől;

személyes adat-nyilvántartó rendszer (nyilvántartó rendszer): személyes adatok bármely strukturált, funkcionálisan vagy földrajzilag centralizált, decentralizált vagy szétszórt állománya, amely meghatározott ismérvek alapján hozzáférhető;

adatállomány: az egy nyilvántartó rendszerben kezelt adatok összessége;

harmadik személy: olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, amely vagy aki nem azonos az Érintett el, az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval;

 

Az adatkezelés jogalapja:

Személyes adatok jogszerűen akkor kezelhetők:

·                     Ha az Érintett hozzájárulását adja, hogy személyes adatait kezelje

·                     Ha a közérdeken alapuló célból elrendelik

A rendeléssel kapcsolatos adatkezelési információk:

A rendeléssel kapcsolatos adatkezelés jogszabályi háttere:

Az adatkezelés jogszabályi hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.)

A rendeléssel kapcsolatos adatkezelés jogalapja:

Az adatkezelés jogalapja a felhasználó önkéntes hozzájárulása, hogy a webáruház használata közben megadott személyes adatai felhasználásra kerüljenek, illetve az Infotv. 5. § (1) bekezdése és a 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

A rendeléssel kapcsolatos adatkezelés célja:

Az Adatkezelés célja kizárólag a felhasználókkal történő kapcsolattartás megkönnyítése, adott esetben bizonyos szolgáltatások személyre szabott nyújtása, a megrendelt termék kiszállítása.

A kezelt adatok köre:

·                     Név:

·                     Cím:

·                     e-mail cím:

·                     telefonszám:

 

A rendeléssel kapcsolatos adatkezelés időtartama:

Az Adatkezelő az adatokat

•           hozzájárulásának visszavonásáig;

·                     az Érintett adattörlésével kapcsolatos kéréséig kezeli;

 

A számlázással kapcsolatos adatkezelési információk

A számlázással kapcsolatos adatkezelés jogszabályi háttere:

A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (Sztv.) rendelkezése jelenti és az adatkezelés jogszabályi hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.)

A számlázással kapcsolatos adatkezelés jogalapja:

Az adatkezelés jogalapja a felhasználó önkéntes hozzájárulása, hogy a webáruház használata közben megadott személyes adatai felhasználásra kerüljenek, illetve az Infotv. 5. § (1) bekezdése és a 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

A számlázással kapcsolatos adatkezelés célja:

A Sztv. 169. § (1)-(2) bekezdése alapján könyvviteli elszámolást közvetlenül és közvetetten alátámasztó számviteli bizonylatok megőrzésének kötelezettségének betartása.

A számlázással kapcsolatosan kezelt adatok köre:

·                     Név:

·                     Cím:

 

Adatkezelő a vásárló adatait csak a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja a szerződés fennállásának ideje alatt.

 

A számlázással kapcsolatos adatkezelés időtartama:

Az Adatkezelő az Érintett adatit a 2000. évi C. törvény 169. § alapján legalább 8 évig köteles megőrizni.

Szállítással kapcsolatos adatkezelési információk

szállítással kapcsolatos adatkezelés jogszabályi háttere: Az adatkezelés jogszabályi hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.)

A szállítással kapcsolatos adatkezelés jogalapja:

Az adatkezelés jogalapja a felhasználó önkéntes hozzájárulása, hogy a webáruház használata közben megadott személyes adatai felhasználásra kerüljenek, illetve az Infotv. 5. § (1) bekezdése és a 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

A szállítással kapcsolatos adatkezelés célja:

A megrendelt áru házhozszállítása, illetve értesítés a kézbesítés idejéről.

A szállítással kapcsolatos kapcsolatosan kezelt adatok köre:

·                     Név:

·                     Cím:

·                     e-mail cím,

·                     telefonszám

 

A szállítással kapcsolatos adatkezelés időtartama:

Az Adatkezelő az adatokat

·         hozzájárulásának visszavonásáig;

·         az Érintett adattörlésével kapcsolatos kéréséig kezeli;

 

Hírlevél küldésével és személyre szabott reklámokkal kapcsolatos adatkezelési információk

Hírlevélküldésével kapcsolatos adatkezelés jogszabályi háttere:

Az adatkezelés jogszabályi hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a 2008. évi XLVIII. Törvény.

Hírlevélküldésével kapcsolatos adatkezelés jogalapja:

Az adatkezelés jogalapja a felhasználó önkéntes hozzájárulása, hogy a webáruház használata közben megadott személyes adatai felhasználásra kerüljenek, illetve az Infotv. 5. § (1) bekezdése és a 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

 

 

Hírlevél küldésével kapcsolatos adatkezelés célja:

Az Adatkezelés célja kizárólag a felhasználókkal történő kapcsolattartás megkönnyítése, adott esetben bizonyos szolgáltatások személyre szabott nyújtása, új és akciós termékek ismertetése.

 

A hírlevél küldéssel kapcsolatosan kezelt adatok köre:

·                     Név:

·                     e-mail cím

Hírlevél küldésével kapcsolatos adatkezelés időtartama:

Az Adatkezelő az adatokat

·                     hozzájárulásának visszavonásáig;

·                     az Érintett adattörlésével kapcsolatos kéréséig kezeli;

A webáruház a Felhasználó előzetes hozzájárulása alapján a Adatkezelő reklámajánlatával a Felhasználót megkeresheti a regisztráció során megadott elérhetőségek. A Felhasználó indokolás nélkül ingyenesen leiratkozhat a hírlevél küldésről.

Regisztrációval kapcsolatos adatkezelési információk

Regisztrációval kapcsolatos adatkezelés jogszabályi háttere:

Az adatkezelés jogszabályi hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a Ptk. 2013. évi V törvény jelenti.

Regisztrációval kapcsolatos adatkezelés jogalapja:

Az adatkezelés jogalapja a felhasználó önkéntes hozzájárulása, hogy a webáruház használata közben megadott személyes adatai felhasználásra kerüljenek, illetve az Infotv. 5. § (1) bekezdése és a 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

Regisztrációval kapcsolatos adatkezelés célja:

A Felhasználó számára gyorsabb, kényelmesebb rendelési folyamat biztosítása, a korábbi rendelés megtekintése.

A regisztrációval kapcsolatosan kezelt adatok köre:

·                     Név:

·                     Cím:

·                     e-mail cím:

·                     jelszó:

·                     telefonszám:

 

Regisztrációval kapcsolatos adatkezelés időtartama:

Az Adatkezelő az adatokat

·                     hozzájárulásának visszavonásáig;

·                     az Érintett adattörlésével kapcsolatos kéréséig kezeli;

Sütik kezelés

A weboldal használat során az Üzemeltető kisméretű, a felhasználóval közvetlenül kapcsolatba nem hozható adatokat is tartalmazó adatfájlokat (sütiket) telepít a felhasználó számítógépére adatfeljegyzés, a felhasználó azonosítása, a felhasználó további látogatásainak megkönnyítése céljából. Az adatfájlok használata során az Adatkezelőhöz került adatokat az Adatkezelő nem kapcsolja az adott Felhasználó azonosító adataihoz. A webáruház használata során az Adatkezelő az Érintettel kapcsolatban az alábbi adatokat rögzíti és kezeli:

·                     az Felhasználó által használt IP cím;

·                     a böngésző típusa;

·                     a böngészésre használt eszköz operációs rendszerének jellemzői;

·                     a látogatás időpontja;

·                     a meglátogatott oldalak;

Süti kezelés jogszabályi háttér:

A süti kezeléssel kapcsolatos adatkezelést az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló rész tartalmazza. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján a Felhasználó hozzájárulása.

Süti beállítás:

A süti (cookie) egy kis fájl, amely akkor kerül a számítógépre, amikor Ön egy webhelyet látogat meg. A sütik számtalan funkcióval rendelkeznek. Többek között információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait, felhasználásra kerülnek pl. az online bevásárlókosarak használatakor, és általánosságban megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára.

A weboldalunk sütiket használ. Az „Elfogadás” gombra kattintással a Felhasználó kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az eszköze a sütiket tárolja. A sütik informatikai adatok, különösen szöveges fájlok, amelyeket a Weboldal Használójának az eszköze (pl. a számítógép memóriája) eltárol. A sütik általában a Weboldalra való fellépéssel vagy annak elhagyásával tárolódnak el. Azok az egyéni Felhasználók személyazonosságának megállapításához nem használhatók, és nem befolyásolják a Felhasználó eszközének teljesítményét. Típustól függően ezen fájlok a böngészési munkamenet végével (ideiglenes sütik) vagy hosszabb idő után (állandó sütik) törlődnek.

Az Inter Thermo Kft. milyen sütiket és mire használ?

Az Inter Thermo Kft. a sütiket a következő célokból használja:

·                      információ gyűjtése azzal kapcsolatban, hogyan használja Ön a weboldalt - annak felmérésével, hogy weboldalunk melyik részeit látogatja vagy használja leginkább, így megtudhatjuk, hogyan biztosítsunk Önnek még jobb felhasználói élményt, ha ismét meglátogatja oldalunkat,

·                      weboldalunk fejlesztése,

·                      az Ön navigációjának megkönnyítése weboldalunkon és annak funkcióinak használata során, így biztosítva a zökkenőmentes felhasználói élményt,

·                      célzott hirdetések elhelyezése más weboldalakon.

Feltétlenül szükséges, munkamenet (session) sütik

Ezek a sütik ahhoz szükségesek, hogy a felhasználók böngészhessék weboldalunkat, használják annak funkciót, pl. többek között az Ön által adott oldalakon végzett műveletek megjegyzését egy látogatás során. Ezen sütik érvényességi ideje kizárólag az Ön aktuális látogatására vonatkozik, a munkamenet végeztével, illetve a böngésző bezárásával a sütik e fajtája automatikusan törlődik a számítógépéről.

Ne feledje, ezen cookie-k alkalmazása nélkül nem tudjuk garantálni Önnek weboldalunk használatát.

Használatot elősegítő sütik

Ezek lehetőséget biztosítanak számunkra arra, hogy megjegyezhessük a weboldalunkkal kapcsolatos választásait, vagy, hogy Ön a hagyományos vagy a vakok- és gyengén látóknak szánt oldalainkat látogatja.

Teljesítményt biztosító sütik

Ezen túlmenően a Google Inc. (székhely: 1600 Amphitheatre Parkway, Mountanin View, CA 94043, USA) által nyújtott Google Analytics szolgáltatást is használjuk. A Weboldal minden aloldalán van egy beágyazott követőkód, amely kapcsolatot létesít a Google szervereivel (Google Analytics követőkód). A Google Analytics olvassa és tárolja a sütiket annak érdekében, hogy a Weboldal látogatottságáról és a Felhasználók tevékenységéről adatot gyűjtsön. Ezen az alapon a következő felhasználói adatokat gyűjti: az eszköz földrajzi elhelyezkedését név nélkül, az internetelérési szolgáltatókat, a webböngészőt, a látogatás időpontját és időtartamát, a látogatott oldalakat és a Weboldal lehetséges újbóli meglátogatását.

A Google Analytics által nyújtott adat nincs kapcsolatban a forgalomra vonatkozó bármely adattal vagy más forrásból származó felhasználói adattal. A Google adatvédelmi szabályzata elérhető a következő linken: https://www.google.pl/intl/hu/policies/privacy/?fg=1.

A Google Analytics sütikkel kapcsolatos további tudnivalók érdekében kérjük, kattintson ide.”

Hogyan ellenőrizheti és hogyan tudja kikapcsolnia a sütiket?

Minden modern böngésző engedélyezi a sütik beállításának a változtatását. A legtöbb böngésző alapértelmezettként automatikusan elfogadja a sütiket, de ezek általában megváltoztathatóak, hogy megakadályozza az automatikus elfogadást és minden alkalommal felajánlja a választás lehetőségét, hogy szeretne vagy nem sütiket engedélyezni.

Felhívjuk figyelmét, hogy mivel a sütik célja weboldalunk használhatóságának és folyamatainak megkönnyítése vagy lehetővé tétele, a cookie-k alkalmazásának megakadályozása vagy törlése által előfordulhat, hogy felhasználóink nem lesznek képesek weboldalunk funkcióinak teljes körű használatára, illetve hogy a weboldal a tervezettől eltérően fog működni böngészőjében.

A legnépszerűbb böngészők süti beállításairól az alábbi linkeken tájékozódhat:

·                     Google Chrome

·                     Firefox

·                     Internet Explorer 11

·                     Internet Explorer 10

·                     Opera: http://help.opera.com/opera/Windows/2256/en/controlPages.html#manageCookies.

Az Üzemeltetőnek nem szükséges a felhasználó hozzájárulása az alábbi süik használat során:

·                     A jelszóval védett munkamenethez használt süti;

·                     A bevásárlókosárhoz használt süti;

·                     Biztonsági süti ;

A felhasználó a böngészőjében beállíthatja, hogy értesítést kapjon arról, ha az Üzemeltető sütiket kíván elhelyezni a számítógépén, illetve a sütik küldését bármikor megtilthatja.

Felhívjuk a felhasználók figyelmét, hogy a sütik el nem fogadásával bizonyos oldalak vagy funkciók nem működnek megfelelően, valamint lehetséges, hogy a felhasználó nem kap jogosultságot bizonyos adatokhoz való hozzáféréshez.

A felhasználónak lehetőségük van a sütiket törölni az Eszközök/Beállítások menüben, általában az Adatvédelem menüpont beállításai alatt.

A weboldalon használt sütik önmagukban nem alkalmasak a Felhasználó személyének beazonosítására.

Közösségi média:

Az Adatkezelő a webáruház termékeinek megismertetése, népszerűsítése céljából a közösségi média oldalakat tart fenn (Facebook/Instragam/Twitter st.). Amennyiben a Felhasználó valamilyen közösségi oldalon keresztül „lájkolta” vagy kapcsolatba lépett a webáruházunkkal, úgy azon Felhasználók alábbi személyes adatait kezelheti: regisztrált név, felhasználó nyilvános profil képe.

A Felhasználókra az adott közösségi média adatvédelmi feltételei irányadóak. Jogellenes, sértő tartalom publikálása esetén Adatkezelő a Felhasználót előzetes értesítése nélkül kizárhatja.  Az adatkezelés jogalapja a Felhasználó önkéntes hozzájárulása a személyes adati kezeléséhez a közösségi oldalakon.

Adatfeldolgozók adatai és adatkezelési tevékenységük

Személyes adatok tárolását végző adatfeldolgozó:

Adatfeldolgozó neve: Inter-Thermo Kft.  

Székhelye: 8500 Pápa, Göncöl u. 10/A

Adószám: 10228726-2-19

Cégjegyzék szám:  19-09-060021 vezetve a Veszprémi Törvényszék Cégbíróságán

Levelezési cím: 8500 Pápa, Göncöl u. 10/A.

E-mail cím: ugyfelszolgalat@inter-thermo.hu

telefonszám: 89/510-500

Az adatfeldolgozó az adatkezelővel írásbeli szerződésben meghatározott feladatokat lát el, személyes adatok megismerésére nem jogosult.

Szállítással összefüggő adatfeldolgozó:

Adatfeldolgozó neve: Inter-Thermo Kft.

Székhelye: 8500 Pápa, Göncöl u. 10/A

Adószám: 10228726-2-19

Cégjegyzék szám:  19-09-060021 vezetve a Veszprémi Törvényszék Cégbíróságán

Levelezési cím: 8500 Pápa, Göncöl u. 10/A.

E-mail cím: ugyfelszolgalat@inter-thermo.hu

telefonszám: 89/510-500

 

Adatfeldolgozó neve: GLS Hungária Kft.

Székhelye: 1174 Budapest, Széchenyi u. 18/B

Adószám: 10228726-2-19

Cégjegyzék szám: 01-09-721055 vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbíróságán

Levelezési cím: 1174 Budapest, Széchenyi u. 18/B

E-mail cím:  info@gls-hungary.com

telefonszám: 1/ 802 0265

 

Adatfeldolgozó neve: Alpok-Trans Kft.

Székhelye: 9730 Kőszeg, Kelcz Adelffy u. 13. 1. em. 3.

Adószám: 26380216-2-18

Cégjegyzék szám:  18-09-113658 vezetve a Szombathelyi Törvényszék Cégbíróságán

Levelezési cím: 9730 Kőszeg, Kelcz Adelffy u. 13. 1. em. 3..

E-mail cím: gabor.stipkovits@gmail.com

telefonszám: /70 602 2552

 

Az adatfeldolgozó az adatkezelővel írásbeli szerződésben meghatározott módon közreműködik a megrendelt termék szállításában. A termék szállításához szükséges személyes adatokat vevő neve, címe, telefonszáma az adatfeldolgozó a kiszállítás időtartalmáig kezelheti, ezt követően haladéktalanul törli.

Számlázással összefüggő adatfeldolgozás:

Adatfeldolgozó neve:  Inter-Thermo Kft

Székhelye: 8500 Pápa, Göncöl u. 10/A

Adószám: 10228726-2-19

Cégjegyzék szám:  19-09-060021 vezetve a Veszprémi Törvényszék Cégbíróságán

Levelezési cím: 8500 Pápa, Göncöl u. 10/A.

E-mail cím: ugyfelszolgalat@inter-thermo.hu

telefonszám: 89/510-500

Az adatfeldolgozó az adatkezelővel írásbeli szerződésben meghatározott módon közreműködik a számla kiállításában. A számla kiállításához szükséges személyes adatokat vevő neve, címe, az adatfeldolgozó az Érintett adatait a 2000. évi C. törvény 169. § alapján legalább 8 évig köteles megőrizni.

Számla tárolásával összefüggő adatfeldolgozás:

Adatfeldolgozó neve:  Inter-Thermo Kft

Székhelye: 8500 Pápa, Göncöl u. 10/A

Adószám: 10228726-2-19

Cégjegyzék szám:  19-09-060021 vezetve a Veszprémi Törvényszék Cégbíróságán

Levelezési cím: 8500 Pápa, Göncöl u. 10/A.

E-mail cím: ugyfelszolgalat@inter-thermo.hu

telefonszám: 89/510-500

 

Az adatfeldolgozó az adatkezelővel írásbeli szerződésben meghatározott módon közreműködik a számla tárolásában. Az adatfeldolgozó az Érintett adatait a 2000. évi C. törvény 169. § alapján legalább 8 évig köteles megőrizni.

Hírlevél küldéssel összefüggő adatfeldolgozás:

 

Adatfeldolgozó neve:  Inter-Thermo Kft

Székhelye: 8500 Pápa, Göncöl u. 10/A

Adószám: 10228726-2-19

Cégjegyzék szám:  19-09-060021 vezetve a Veszprémi Törvényszék Cégbíróságán

Levelezési cím: 8500 Pápa, Göncöl u. 10/A.

E-mail cím: ugyfelszolgalat@inter-thermo.hu

telefonszám: 89/510-500

 

Az adatfeldolgozó az adatkezelővel írásbeli szerződésben meghatározott módon közreműködik a hírlevelek kiküldésében, ennek érdekében a hírlevélre feliratkozok nevét és email címét a hírlevélküldéshez szükséges mértékben kezelheti, az Érintett hírlevél leiratkozási vagy törlésre való kéréséig.

 

 

ADATBIZTONSÁG

Az Adatkezelő törekszik minden tőle elvárható intézkedést megtenni annak érdekében, hogy az általa használt számítástechnikai rendszerek biztonságát megvalósítsa, különös tekintettel az oldalon tárolt adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés megakadályozására.

A személy adatok biztonsága érdekében az alábbi lépéseket tettük:

Partner logos