Online vásárlás

Hűtőbútor akció a Gazdaság-újraindítási Akcióterv keretében

Bizonyára Ön is értesült a 62/2021.(II.12.) Korm. rendeletről, mely a „Gazdaság-újraindítási Akcióterv” keretében a kistelepülési ( 2000 fő alatti) üzletek támogatásáról szól. A vissza nem térítendő költségvetési támogatás igényelhető a falusi kisboltok működésére, fejlesztésére, új üzletek valamint bezárt boltok újra nyitására. Biztosítva ezzel a kistelepülésen élők életszínvonalának emelését, valamint az alapvető szolgáltatások magasabb színvonalú hozzáférhetőségét.

Támogatást olyan gazdasági társaság, egyéni vállalkozás vagy szövetkezet igényelhet, amely kistelepülésen kiskereskedelmi tevékenység keretében napi fogyasztási cikket értékesítő üzletet üzemeltet és az üzlet főtevékenysége az élelmiszer jellegű bolti vegyes kereskedelem.

A pályázati kiírás az alábbi linken elérhető: https://www.nak.hu/szakmai-infok/agazati-hirek/videkfejlesztes/103088-magyar-falu-program-kistelepulesi-uzletek-tamogatasa

Cégünk, az Inter-Thermo Kft. ehhez szeretne segítséget nyújtani az Ön településén az „ Akcióterv” keretében pályázati támogatással élni kívánó embereknek, modern, minden igényt kielégítő hűtőberendezések kedvezményes csomagajánlataival:

Kiszolgáló pult + Faliregál  1,2 m

Kiszolgáló pult + Faliregál 1,2 m

Kérjen ajánlatot!
Utolsó nettó ár: 1 251 626 Ft/db

Faliregál RCV VERA 1,2 m

Faliregál RCV VERA 1,2 m

Kérjen ajánlatot!
Utolsó nettó ár: 921 443 Ft/db

 

Kattintson ide az összes hűtőbútor megtekintéséhez

Továbbá vállaljuk hűtőkamrák építését, hűtéstechnikai kivitelezést, egyedi hűtött üzletberendezések szállítását, kivitelezését, valamint hűtetlen berendezések szállítását.

Kérjük lépjenek velünk kapcsolatba, kollégáink mindenben állnak rendelkezésükre.

Telefon:  +36 30 474 4410
Email:  ugyfelszolgalat@inter-thermo.hu

Ajánlatkérés