Inter-Thermo Kft Kereskedelemi részlegének bemutatása

Az Inter-Thermo Kft 1989-ben kezdte el működését. Cégünk megalakulásától kezdve dinamikusan fejlődik. 

A kereskedelem napjainkra cégünk egyik húzóágazatává fejlődött. Kezdetben a háztartási hűtéstechnikai alkatrészek kereskedelmével foglalkozott, majd hamarosan az ipari alkatrészek, félkész, és késztermékek valamint azok komponenseinek forgalmazását helyezte előtérbe, de szívesen tesz eleget a lakosság igényeinek kielégítésére.Magasan kvalifikált kereskedelmi és műszaki csapat áll partnereink rendelkezésére, legyen szó akár értékesítésről, akár tanácsadásról vagy tervezésről. A részleg dolgozói készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére akár egy nagyobb projekthez szükséges alkatrészek, késztermékek, illetve az ahhoz szükséges kiegészítők és szerelvények kiválasztásáról, beszerzéséről legyen szó.
Több mint 10000 cikket magába foglaló termékpalettánk mellett magas színvonalú műszaki támogatás segít vásárlóink szükségeinek kielégítésében az ország 2 értékesítési pontján.Jelenleg pápai központú telephelyünk mellett Budapesten várjuk vásárlóinkat, illetve 1 fő üzletkötő segíti partnereink igényeit, kéréseit teljesíteni. A kezdetektől fogva komoly hangsúlyt fektettünk arra, hogy folyamatosan fejlesszük termékkínálatunkat és szolgáltatásaink körét.

 
 
 
 


2015 áprilisától megújult www.inter-thermo.hu weboldalunkon is várjuk az érdeklődőket, illetve regisztrált partnereink kedvezménnyel vásárolhatnak webáruházunkon a nap 24 órájában.
Mindemellett weboldalunkon megtalálhatóak termékek és azok komponensei kiválasztásához szükséges műszaki katalógusok, és adatlapok.
Megrendelőink kényelme érdekében, velük egyeztetve, igény esetén az árut 24 órás futárszolgálattal, vagy saját gépjárműflottánk bevonásával kiszállítjuk a kért szállítási címre.
 
 
A biztonságos alkatrészellátást egyrészt a központi raktárunk és a külső egységek készlete, másrészt az európai hűtéstechnikai alkatrész kereskedelemben jelentős pozíciót betöltő Szlovén EMPOR d.o.o. disztribúció egyik hazai képviselőjeként annak támogatása garantálja.
2013-tól cégünk a Lengyel BERLING S.A. hűtéstechnikai csoport kizárólagos magyarországi képviseletét látja el, illetve ugyanebben az évben kezdte cégünk forgalmazni a lengyel ES SYSTEM K kiváló minőségű hűtőbútorait is. Ezeken kívül több olaszországi vállalkozás is segíti termék kínálatunk bővítését.
Értékesítési hálózatunk az egész ország területére kiterjed, és beszállítója vagyunk több romániai, és szlovák vállalkozásnak, valamint folyamatosan keresünk megbízható partnereket mind beszállítói, mint vásárlói oldalon.
Az általunk forgalmazott, és ajánlott termékek kiváló minőséget képviselnek mind a hazai, és nemzetközi piacon.
 
Forgalmazott termékek:
 
Kompresszorok, aggregátok
Bitzer, Copeland, Dorin, Frascold, Maneurop, Lunite, Aspera, Cubigel, LG
 
Hőcserélők
Swep, Roen-Est, Lu-ve, Eco, Alfa Laval, Onda
 
Vezérlők, Szabályzók, Termosztátok, Folyadékszűrők
Alco, Castel, Danfoss, Ako, Kmp, De-Na
Dixell, Eliwell, Carel, Pego, Prodigy, Atea
 
Leolvasztó fűtések, cseppvízfűtések, karterfűtések
 
Rézcsövek szálban, tekercsben
 
Rézidomok
 
Szigetelt rézcsövek
 
Ventilátor motorok
Ziehl-Abegg, Weiguang-YWF, SKL, Sunion
 
Folyadék tartályok, olajleválasztók
ESK-Schultze, Frigomec, Castel
 
Csőszigetelések, szigetelő paplanok
K-Flex, Armstrong
 
Klímakészülékek
Daikin, Sinclair, Midea, Fischer, 
 
Cseppvíz szivattyúk
Siccom
Aspen
 
Vegyianyagok
 
Hűtőközegek
R 404A, R134A, R407C, R410A, 

Olajok
Mobil, Fuchs - Sez 32,-68, Sunisó, 3GS, 4GS,
Refco vákumszivattyú olaj
 
Klímatisztítók
Inter-Clin, Frionett
 
Forraszanyagok
Amasan, Brazetec
 
Hűtéstechnikai szerszámok
Robinar, Refco, Ite, Rothemberger, Wigam, Mastercool

Hűtőbútorok
Orion, Pegas, Scorpion 03, Lepus, LYNX, Calypso 01
 
 
00 Ft