Elpárologtató beüzemelése

Tisztelt Kollégák!

Szeretném megosztani az Inter-Thermo Kft. által gyártott elpárologtatók beüzemelésével kapcsolatos tapasztalatainkat!
Mint azt mindenki tudja, a legfontosabb a léghűtő ideális kiválasztása a megfelelő adagolóval, mágnesszeleppel. A szakszerű felszerelés után nagyon fontos a beüzemelés, ugyan úgy minta az aggregátokon. Az adagoló pontos kiválasztása mellett az üzem közbeni ellenőrzése szükséges, a megfelelő elárasztás elérése végett, így az elpárologtató teljes kihasználása érhető el. Itt jegyezném meg, hogy az elektronikus adagolóval ellátott elpárologtatók teljesítmény kihasználása a legoptimálisabb helyes beállítás esetén. A másik legfontosabb a beüzemelés során a leolvasztás beállítása. Ezen paramétereket mindig a helyiség funkciójához kell állítani. Sajnos e paraméter pontos beállítása több napig is eltarthat. Fontossága azért kiemelt, mert az üzemi paraméterek hosszú ideig tarthatóak, energia fogyasztást befolyásolja valamint az elpárologtató élettartamát növelheti. Ezen belül is a legfontosabb a leolvasztások közti időtartam helyes megválasztása mely az eljegesedést hivatott elkerülni. A másik a leolvasztási véghőmérséklet mellyel a léghűtő teljes dérmentesítését tudjuk elérni. Ez tapasztalataink szerint azért fontos, mert eljegesedés esetén a léghűtőkben felgyülemlett jég, kárt okoz, valamint a magasra állított véghőmérséklet is a túlzott deformációhoz és leolvasztó fűtés meghibásodásához valamint a kamra felesleges felmelegedéséhez vezethet.
Remélem tudtunk segíteni elpárologtatóink üzemeltetésében, amennyiben konkrét feladatra igényelnek beállítási segítséget, úgy forduljanak hozzánk bizalommal!

Tisztelettel:
    Inter-Thermo Kft.


Máj
01

Kiemelt termékek!

Kedves Partnereink! Május hónapban az alábbi termékeket vásárolhatják meg kedvemzényes áron.
Tovább
Ápr
25

Munkalehetőség!

Cégünk az alábbi pozíció betöltésére munkatársat keres!    
Tovább
Márc
18

KM1-24 mobil kanálmosó berendezés - Újdonság

KM1-24 mobil kanálmosó berendezés! Vezetékes víz és áram nélkül használható, a Nébih által jóváhagyott készülék.
Tovább
Nov
16

Kiárusítás

Tisztelt Partnereink! Az alábbi két Bitzer kompresszorhoz most kedvezményes áron juthatnak hozzá. 
Tovább
Szep
10

Akció! Dixell termosztátok!

Tisztelt Partnereink! Az itt megtalálható dixell digitális termosztátokat most kedvezményes áron vehetik meg! Az akció a készlet erejéig érvényes! ...
Tovább
00 Ft