Tovább a pályázathoz

Online vásárlás

Szerzői jogvedelem

A www.inter-thermo.hu weboldalon megjelenő cikkek, hírek és egyéb publikált anyagok minden esetben az Inter-Thermo Kft. tulajdonát képezik. A weboldal szerkesztőségének tulajdonát képező anyagok, dokumentumok illetve ezek másolata a szerzői és egyéb szellemi tulajdonhoz kapcsolódó jogok védelme alatt állnak: ezen anyagok bármilyen nem engedélyezett felhasználása, szerzői, adatvédelmi jogok megsértése, és egyéb jogellenes cselekmények alapján kártérítést vonhat maga után.            

A weboldalon szereplő információk az Inter – Thermo Kft. szerkesztőségének tulajdonában vannak és az 1999. évi LXXVI. szerzői jogról szóló törvény oltalma alatt állnak, a felhasználó nem jogosult nyilvánosan közzétenni, újra előállítani, számítógépén tárolni, illetve kereskedelmi céllal felhasználni ezen adatokat. A tartalmi elemek nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban, előzetes írásos engedély nélkül. A weboldal tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. Jogosulatlan adatfelhasználás esetén a weboldal szerkesztősége kezdeményezheti a jogsértő büntetőjogi és/vagy polgári jogi felelősségre vonását.      

A weboldal szerkesztősége mindent megtesz azért, hogy a közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.        

A weboldalon előforduló összes cikk, kép újraközléséhez, felhasználásához, más weblapokon való megjelenítéséhez az Inter – Thermo Kft. írásos engedélye szükséges. Ilyen kérelmét a info@inter-thermo.hu e-mail címre küldje! Kérjük, hogy az engedély megadása esetén is minden esetben tüntesse fel forrásként az oldal címét.