Tovább a pályázathoz

Online vásárlás

Inter-Thermo Kft. gyártásának bemutatása

Gyártási tevékenységünk célja, hogy minél gazdaságosabban, mégis minőségi módon állítsunk elő lamellás hőcserélőket, partnereink számára. Pápai üzemünk felszereltségével  és az ott dolgozó szakembereink segítségével hatékony munkafolyamatok és modern technológiájú berendezések alkalmazásával mostanra standard és egyedi lamellás levegő- hűtő/fűtő közegű hőcserélők előállítási folyamata zajlik. Továbbá hűtőelpárologtatók, légtechnikai berendezések lamellás hőcserélői és léghűtéses kondenzátorok széles választéka is színesíti termékpalettánkat a kereskedelmi forgalomban. 

Minden termékünk megtalálható az online katalógusunkban:
Elpárologtatók
Válasszon ki igényeinek megfelelő elpárologtatót: Léghűtő kiválasztó

Folyamatosan fejlesztett gyártó eszközeinknek, nagy gyártási tapasztalatokkal rendelkező szakembereinknek és stabil beszállítói hátterünknek köszönhetően termékeink magas szintű minőséget képviselnek, melyet rövid határidővel tudunk teljesíteni. 

Az alkalmazott technológia lehetőséget nyújt az egyedi termékek – a mérettől eltérő vagy esetleg már nem gyártott termék pótlására is, illetve további alternatíva egyedi termékek előállítása, nemcsak hűtőgázra, hanem glykolra vagy vízre is. 

Az elmúlt 30 év tapasztalatával és a teljes gyártási vertikum  biztosításával így jelentősen növeltük termékeink versenyképességét, megbízhatóságát  s vállalatunk pozíciójának stabilitását a hűtéstechnikai iparágban. A gyártás, valamint a hűtéstechnológiai szerelést 2004-től az EUROCERT tanúsítása alapján MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minősítéssel végezzük. Termékeink rendelkeznek CE tanúsítvánnyal. 

elparologtato gyártásához rézcső tekercsben

A FENTI SZAKMAI HÁTTÉRREL VÁLLALJUK AZ ALÁBBI TERMÉK ELŐÁLLITÁSÁT:

 

  • Ipari léghűtőket, hűtőelpárologtatókat ventilátoros, és statikus kivitelben akár egyedi tervezés alapján három féle burkolattal.
  • Kiszolgálópultokba, hűtővitrinekbe, hűtőkamrákba, mélyhűtő kamrákba, gyorsfagyasztókba, sokkoló kamrákba hűtőelpárologtatókat és légkondenzátorokat gyártunk.
  • Légkezelők, légfüggönyök, folyadékhűtők, kaloriferek, közvetítőközeges léghűtők gyártása akár egyedi tervek és igények alapján elkészítjük burkolattal vagy burkolat nélkül.
  • Mezőgazdasági gépek, erőgépek, autóbuszok, egyéb gépjárművek lamellás hőcserélőinek gyártása hozott minták alapján.

ventiltor ráccsal elpárologtató gyártáshoz

  • Egyedi lamellás hőcserélők - mérettől eltérő vagy esetlegesen már nem gyártott termékek - legyártását, pótlását akár minták alapján is vállaljuk.
  • Standard termékeket is állítunk elő, melyekről folyamatosan bővülő termékkatalógusunkban talál megfelelő információt.