Tovább a pályázathoz

Online vásárlás

Blog

Jun
14

Hűtőkamra tervezés,kivitelezés

Hűtőkamrák hűtéstechnikai tervezése, építése, kivitelezése esetében mindig egyedi terveket készítünk a speciálisan tárolandó termék igényeihez mérten, hiszen más közeg szükséges a friss áruknak és más a fagyasztott áruknak. Élelmiszer ipari termékek hűtésének tervezése során minden esetben figyelembe vesszük az adott termékhez kapcsolódó igényeket, úgy mint, tárolási mód, feldolgozási technológia, piaci igények és a logisztikai elvárások. Normál hűtőkamra és mélyhűtő kamra, hűtőház hűtéstechnikai tervezése, hűtőkamra építése mérettől függetlenül, hűtéstechnikai kivitelezése, úgy mint: Szupermarket, élelmiszer üzlet háttérhűtéssel, kiszolgáló pultokkal együtt,  polcrendszerekkel, egyéb felszerelésekkel Vadásztársaságok részére Zöldség és gyümölcstároló, hűtéssel ,panelozással Mélyhűtő tároló, gyors fagyasztó, sokkoló kamra egyedi tervek alapján, komplett szigeteléssel, hűtéssel Élelmiszer ipari üzem komplett hűtése Nagykonyhák, menzák, éttermek részére készült hűtőterek, hűtőkamrák Vágóhíd, húsüzem hűtése Tejfeldolgozó üzem hűtése Sütőipari-, aszaló és konzervipari üzem hűtése Borászat hűtése Karbantartás, javítás, szivárgásvizsgálat a már meglévő és az általunk szerelt hűtőberendezéseken            
Tovább
Maj
29

Hűtőközeg választás

A környezetkárosító hűtőközegek kiváltásának lehetőségei   A hűtés és klímatechnikai cégeknek egyre nagyobb kihívást jelent, hogy olyan készülékeket gyártsanak, mellyel óvják a Földet, közben hatékonyak és energiatakarékosak legyenek, valamint a hűtőközeg összetétele sem elhanyagolható.  Az ózonréteg károsodását nagyban befolyásolták a freon tartalmú gázok hűtőközegként való használata. Az ózonréteget lebontó vegyi anyagok tiltásáról Montreálban született Egyezmény 1989-ben lépett hatályba. Ettől kezdve megkezdődtek a kísérletek a környezetbarát gázok kifejlesztésére, első lépésben az ózonkárosító anyagok használatát szüntették meg, de emellett a felmelegedést elősegítő gázok csökkentésére is egyre nagyobb hangsúlyt helyeztek. A jövő vonatkozásában két fontos számot kell megjegyeznie a hűtőgépeseknek. Az egyik szám a 2500: ugyanis már betiltották az olyan anyagokat, amelyek GWP-je meghaladja a 2500-as értéket. A másik szám pedig a 150: ez az üvegházhatási tényező, ami fölött 2022-től már nem lehet új berendezést a piacra vinni. Ami biztos, hogy a magas GWP-jű anyagok ára villám gyorsan növekedni fog. Aki még nem tette meg, annak gőzerővel dolgoznia kell, hogy azokban a berendezésekben, amelyekben nagy globális felmelegedési potenciálú anyagok vannak, le kell cserélni a hűtőközeget.  
Tovább
Apr
04

Food Tech Show

Gőzerővel készülünk a kiállításra!   Cégünk is részt vesz a Food Tech Show-n! A rendezvényt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szervezi, számos hazai és nemzetközi gépgyártó és forgalmazó bevonásával. Kiemelt figyelmet kapnak az Ipar 4.0-ás megoldások, a digitalizáció és az automatizáció, valamint a robottechnika, mint a versenyképesség mozgatórugói. Modern technológiájú gyártó eszközeink és berendezéseink működtetésével, hatékony termelési folyamatok alkalmazásával,valamint  jól képzett szakembereink segítségével,lehetőségünk van közel minden típusú elpárologtató legyártására. A kiállításon bemutatásra  kerül  néhány saját gyártású készülékünk, valamint Tecumseh és Embraco gyártmányú aggregátoraink. A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.  Regisztráció: https://www.eventbrite.co.uk/e/foodtechshow-tickets-828270558537  
Tovább
Mar
25

Hűtőberendezések karbantartása

Előzd meg a bajt! A jó idő beköszöntével általános probléma a hűtőberendezések meghibásodása. A nyári időszakban elárasztanak minket a hőség okozta meghibásodásokról szóló bejelentések. Tervezz előre! Az utolsó pillanatban történő kapkodásnak soha nincs jó vége, nem beszélve az esetleges áru károsodásról, valamint a javíttatás következtében felmerülő költségekről. Ha azonban előre tudjuk mit kell elvégeznünk az segíthet elkerülni ezeket a stresszes helyzeteket.
Tovább
Mar
19

Így készült!

Egy szerdai nap volt, kora reggel. Épp egy jó erős fekete után tartottam vissza az irodába, amikor megpillantottam egy ősz hajú idős bácsit a gyártó részlegen.   Nagy elhivatottsággal dolgozott valamin. Kíváncsi voltam, így odaléptem hozzá. A munkaasztalon egy hőcserélő tömböt pillantottam meg, melyen az ívezés és forrasztás munkafolyamatai zajlottak.
Tovább
Feb
05

Álláshirdetés

Inter - Thermo Kft. állást hirdet teljes munkaidős kereskedelmi ügyintéző munkakörben pápai telephelyére.
Tovább
Maj
19

Summa-Húsház 2023 Kft. új üzletének kivitelezése

Májusban átadtuk a Summa-Húsház 2023 Kft. új üzletének kivitelezését Budapesten. Az ES SYSTEM K által gyártott kiszolgáló pultokat és faliregált építettünk be. Az eladó pultok TUCANA 03 típusúak, modern vonalvezetés mellett kényelmes kirakodó felülettel rendelkeznek, alsó tárolóval.
Tovább
Nov
28

Egyedi sokkoló elpárologtatók (gyorsfagyasztók) gyártása

Gyártórészlegünk vállalja kis szériás, de akár egy darabos tételben is egyedi méretezésű vagy minta utáni gyártását ipari hűtéstechnikában alkalmazható elpárologtatóknak és kondenzátoroknak.
Tovább
Dec
03

GINOP Pályázat

Tisztelt Partnereink, vállalkozásunk, a INTER-THERMO Ipari Termékgyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2018. szeptemberében 20 045 277 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által 2017. március 29-én meghirdetett „Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára” című felhívásra benyújtott pályázatán. 
Tovább
Apr
24

Újdonság a hőcserélő gyártásban

Az Inter-Thermo Kft. hőcserélő gyártó részlege versenyképességének fenntartása céljából folyamatosan fejleszti gyártási folyamatait és saját tervezésű termékeit. Hőcserélőink élettartamának további növelése érdekében kifejlesztettünk két féle bevonatolási megoldást.
Tovább
Maj
01

Kiemelt termékek!

Kedves Partnereink! Május hónapban az alábbi termékeket vásárolhatják meg kedvemzényes áron.
Tovább
Sep
10

Akció! Dixell termosztátok!

Tisztelt Partnereink! Az itt megtalálható dixell digitális termosztátokat most kedvezményes áron vehetik meg! Az akció a készlet erejéig érvényes!
Tovább