Tovább a pályázathoz

Online vásárlás

Blog

Feb
05

Álláshirdetés

Inter - Thermo Kft. állást hirdet teljes munkaidős kereskedelmi ügyintéző munkakörben pápai telephelyére.
Tovább
Maj
19

Summa-Húsház 2023 Kft. új üzletének kivitelezése

Májusban átadtuk a Summa-Húsház 2023 Kft. új üzletének kivitelezését Budapesten. Az ES SYSTEM K által gyártott kiszolgáló pultokat és faliregált építettünk be. Az eladó pultok TUCANA 03 típusúak, modern vonalvezetés mellett kényelmes kirakodó felülettel rendelkeznek, alsó tárolóval.
Tovább
Nov
28

Egyedi sokkoló elpárologtatók (gyorsfagyasztók) gyártása

Gyártórészlegünk vállalja kis szériás, de akár egy darabos tételben is egyedi méretezésű vagy minta utáni gyártását ipari hűtéstechnikában alkalmazható elpárologtatóknak és kondenzátoroknak.
Tovább
Dec
03

GINOP Pályázat

Tisztelt Partnereink, vállalkozásunk, a INTER-THERMO Ipari Termékgyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2018. szeptemberében 20 045 277 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által 2017. március 29-én meghirdetett „Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára” című felhívásra benyújtott pályázatán. 
Tovább
Apr
24

Újdonság a hőcserélő gyártásban

Az Inter-Thermo Kft. hőcserélő gyártó részlege versenyképességének fenntartása céljából folyamatosan fejleszti gyártási folyamatait és saját tervezésű termékeit. Hőcserélőink élettartamának további növelése érdekében kifejlesztettünk két féle bevonatolási megoldást.
Tovább
Maj
01

Kiemelt termékek!

Kedves Partnereink! Május hónapban az alábbi termékeket vásárolhatják meg kedvemzényes áron.
Tovább
Sep
10

Akció! Dixell termosztátok!

Tisztelt Partnereink! Az itt megtalálható dixell digitális termosztátokat most kedvezményes áron vehetik meg! Az akció a készlet erejéig érvényes!
Tovább
Aug
25

Online fizetés a webshopban

Mától elérhető a kártyás fizetési mód a webshopunkban, így minden eddiginél gyorsabbá és kényelmesebbé válik a rendelés folyamata. A szolgáltatás használataról egy rövid videót készítettünk, melyben bemutatjuk a vásárlás folyamatát sikeres és sikertelen fizetés esetén is. Fontos kiemelni, hogy az Ön bankkártyájának adatai nem kerülnek feldolgozásra az Inter-Thermo Kft web-szerverén, azt Ön csak a Kereskedelmi és Hitelbank fizetési oldalán adja meg, ahol jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el. Amennyiben valamilyen okból kifolyólag meghiúsul az online fizetés folyamata, webshopunkba visszatérve leadhatja rendelését más egyéb fizetési móddal is.
Tovább
Apr
27

Hűtőkamra projektek - videó

Kedves Partnereink! Cégünk 2016-ban több önkormányzattól is felkérést kapott, melyek hűtőkamra építésére és hűtéstechnikai kivitelezésére irányultak. Az így létrejött projektekről szóló videót itt megtekinthetik.
Tovább
Jan
09

TAURUS-Aggregát bemutató

Tisztelt Ügyfeleink! Az alábbi videóban szeretnénk bemutatni Önöknek a Berling S.A által gyártott és általunk forgalmazott Bitzer dugattyús aggregátok alapfelszereltségét illetve rendelhető tartozékait!
Tovább
Oct
12

Újdonság - Fagyálló közvetítőközeg

Kedves Partnereink! Szeretnénk Önökkel megismerteteni a cégünk által újonnan forgalmazott fagyálló közvetítőközegeket!
Tovább
Maj
20

Nemzetközi kiállítás Budapesten!

Tisztelt Partnereink! Az Inter-Thermo Kft. képviseltette magát május 9-11 között a Hungexpon megrendezett Sirha Budapest nemzetközi élelmiszeripari kiállításon, Doroti Kft-vel közös standon.  
Tovább