Tovább a pályázathoz

Online vásárlás

Inter-Thermo Kft Kereskedelemi részlegének bemutatása

A hűtéstechnikai alkatrészek kereskedelme cégünk egyik húzó ágazata. A belföldi kereskedelem jelenleg  Pápán műkődik, ahol vásárlóinkat a lehető legszélesebb választékkal fogadjuk.

A hűtés és klímatechnikai alkatrészek kereskedelme cégünk egyik húzó ágazata.

Belföldi kereskedelem ma két helyen működik, Pápán és Budapesten fogadjuk vásárlóinkat a lehető legszélesebb választékkal.

Kezdetben a háztartási hűtéstechnikai alkatrészek kereskedelmével foglalkozott, majd hamarosan az ipari alkatrészek forgalmazását helyezte előtérbe, de szívesen tesz eleget a lakosság igényeinek kielégítésére. Magasan kvalifikált kereskedelmi és műszaki csapat áll partnereink rendelkezésére, legyen szó akár értékesítésről, akár tanácsadásról vagy tervezésről. 

A kezdetektől fogva komoly hangsúlyt fektettünk arra, hogy folyamatosan fejlesszük ma már több mint 10 000 cikket magába foglaló termékkínálatunkat és szolgáltatásaink körét.

A választékbővítéshez és a versenyképes árakhoz központi raktárunk és a külső egységek készlete mellett nagymértékben hozzájárul az európai hűtéstechnikai alkatrész kereskedelemben jelentős pozíciót betöltő Szlovén EMPOR d.o.o..

2013-tól cégünk a Lengyel BERLING S.A. hűtéstechnikai csoport magyarországi képviseletét is ellátja, illetve ugyanebben az évben kezdte cégünk forgalmazni a lengyel ES SYSTEM K kiváló minőségű hűtőbútorait is. Ezeken kívül több olaszországi vállalkozás is segíti termék kínálatunk bővítését.

Értékesítési hálózatunk az egész ország területére kiterjed, és beszállítója vagyunk több romániai, és szlovák vállalkozásnak, valamint folyamatosan keresünk megbízható partnereket mind beszállítói, mint vásárlói oldalon.

Az általunk forgalmazott, és ajánlott termékek kiváló minőséget képviselnek mind a hazai, és nemzetközi piacon.

2019 októberétől megújult www.inter-thermo.hu weboldalunkon is várjuk az érdeklődőket, illetve regisztrált partnereink kedvezménnyel vásárolhatnak webáruházunkon a nap 24 órájában.

Mindemellett weboldalunkon megtalálhatóak termékek és azok komponensei kiválasztásához szükséges műszaki katalógusok, és adatlapok.

Megrendelőink kényelme érdekében, velük egyeztetve, az árut 24 órás futárszolgálattal, vagy nagyobb megrendelés esetén saját gépjárműflottánk bevonásával kiszállítjuk a kért szállítási címre.

Az Inter-Thermo Kft. számára minden megrendelő egyaránt fontos! Rólunk, termékeinkről és szolgáltatásainkról szóló legfrissebb információkkal bármikor szívesen állunk érdeklődő partnereink rendelkezésére.