Tovább a pályázathoz

Online vásárlás

Hűtőkamrák, hűtőházak tervezése és kivitelezése

Évtizedes tapasztalat, gyors és minőségi kivitelezés: Inter-Thermo Kft

Kérjen ajánlatot hűtőkamra vagy hűtőház tervezésére és kivitelezésére vagy nézze meg az összeállított tipuskamrákat. 

Hűtőházak hűtéstechnikai tervezése, építése, kivitelezése esetében mindig egyedi terveket készítünk a speciálisan tárolandó termék igényeihez mérten, hiszen más közeg szükséges a friss áruknak és más a fagyasztott áruknak.

Élelmiszer ipari termékek hűtésének tervezése során minden esetben figyelembe vesszük az adott termékhez kapcsolódó igényeket, úgy mint, tárolási mód, feldolgozási technológia, piaci igények és a logisztikai elvárások.

Közel 30 éves tapasztalattal és szakmai háttérrel az Inter-Thermo Kft. vállalja az alábbi feladatok mindegyikét:

Normál hűtőkamra és mélyhűtő kamra, hűtőház hűtéstechnikai tervezése, hűtőkamra építése mérettől függetlenül, hűtéstechnikai kivitelezése, úgy mint:

  • Szupermarket, élelmiszer üzlet háttérhűtéssel, kiszolgáló pultokkal együtt , polcrendszerekkel, egyéb felszerelésekkel
  • Vadásztársaságok részére
  • Zöldség és gyümölcstároló, hűtéssel , panelozással
  • Mélyhűtő tároló, gyors fagyasztó, sokkoló kamra egyedi tervek alapján, komplett szigeteléssel, hűtéssel
  • Élelmiszer ipari üzem komplett hűtése
  • Nagykonyhák, menzák, éttermek részére készült hűtőterek, hűtőkamrák
  • Vágóhíd, húsüzem hűtése
  • Tejfeldolgozó üzem hűtése
  • Sütőipari-, aszaló és konzervipari üzem hűtése
  • Borászat hűtése
  • Karbantartás, javítás, szivárgásvizsgálat a már meglévő és az általunk szerelt hűtőberendezéseken

A hőelvonással való tartósításnak két módja van: a hűtés és a fagyasztás. Mindegyik lényege az, hogy lelassítja, illetve megszünteti az élelmiszerekben végbemenő kémiai és biokémiai reakciókat, valamint lelassítja, megszünteti az élelmiszer termékekben lévő mikrobák szaporodását.

Hogy ezen feladatokat milyen mértékben valósítja meg, függ elsősorban az alkalmazott alacsony hőmérséklettől és annak időtartamától, másodsorban az élelmiszer kémiai összetételétől, a relatív páratartalomtól és a légmozgástól.

Forduljon hozzánk bizalommal, műszaki vezető kollégánk készséggel áll rendelkezésére.

Kapcsolattartó:

Rozman Károly
műszaki vezető
+ 36-30/9797-395
szerviz@inter-thermo.hu