Hatósági tájékoztatások

Kedves Szövetségi Tagok,

A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság közvetlen tájékoztatása alapján:

Fontos tájékoztatási anyagok és kitöltési segédletek jelentek meg a "Klímagáz Adatbázis"-ban. (A tájékoztató a HKVSZ honlapján is megtalálható! www.hkvsz.hu)

F-ÜHG raktár funkció

A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság tájékoztatja az Érintetteket, hogy elkészült a Klímagáz adatbázis F-ÜHG raktár funkciójának kezelésében segítséget nyújtó útmutató.

Az útmutató részletesen bemutatja a raktár, a telephelyek közötti mozgás kezelését, leltár funkció használatát, a klímagáz-mozgást, vásárlás és eladás funkció használatát, valamint a klímagáz felhasználását.

Útmutató F-ÜHG jelentés elkészítéséhez

A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság tájékoztatja az Érintetteket, hogy a 14/2015. (II. 10.) Korm. rendelet 32. § (5) bekezdése alapján minden olyan vállalkozásnak, amely "klímagáz" nyilvántartás vezetésére kötelezett, a 2015. évi klímagáz felhasználásait tekintve éves, összesített jelentést kell benyújtania a Klímagáz adatbázison keresztül 2016. március 31-éig.

A rendelkezésre álló útmutató és melléklete segítséget nyújthat a jelentéstétel elkészítésében.

A Hatóság felhívja a figyelmet arra is, hogy az F-ÜHG jelentést 2016. márciusában kell utoljára elkészíteniük, mivel ezt követően a Klímagáz adatbázisban vezetett F-ÜHG Raktár alapján nyomon követhetőek lesznek a klímagáz-készlet mozgásával kapcsolatos adatok!

HKVSZ
{Márc
18

KM1-24 mobil kanálmosó berendezés - Újdonság

KM1-24 mobil kanálmosó berendezés! Vezetékes víz és áram nélkül használható, a Nébih által jóváhagyott készülék.
Tovább
Nov
16

Kiárusítás

Tisztelt Partnereink! Az alábbi két Bitzer kompresszorhoz most kedvezményes áron juthatnak hozzá. 
Tovább
Szep
10

Akció! Dixell termosztátok!

Tisztelt Partnereink! Az itt megtalálható dixell digitális termosztátokat most kedvezményes áron vehetik meg! Az akció a készlet erejéig érvényes! ...
Tovább
Aug
25

Online fizetés a webshopban

Mától elérhető a kártyás fizetési mód a webshopunkban, így minden eddiginél gyorsabbá és kényelmesebbé válik a rendelés folyamata. A szolgáltatás használat...
Tovább
Ápr
27

Hűtőkamra projektek - videó

Kedves Partnereink! Cégünk 2016-ban több önkormányzattól is felkérést kapott, melyek hűtőkamra építésére és hűtéstechnikai kivitelezésére irányultak. Az így ...
Tovább
00 Ft