Tovább a pályázathoz

Online vásárlás

Nemzeti Klímavédelmi hatóság tájékoztatása

Feb
29
 Kedves Szövetségi Tagok,

Hamarosan elindulnak a hatósági F-gáz tanfolyamok és vizsgák
 A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság közvetlen tájékoztatása alapján:

A Hatóság tájékoztatását adta, hogy rövidesen nyilvánosságra, és feltöltésre kerülnek a Hatóság honlapjára a közeljövőben induló F-Gáz képzésekkel kapcsolatos fontosabb információk. A Klímagáz adatbázisba történő első belépést követően, valamint hírlevél formájában is tájékoztatást ad a Hatóság minden Ügyfelének.   

Ezenkívül a Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége újabb Hírmondóban közvetlenül tájékoztatja Tagjait, továbbá a Szövetség honlapján is kiemelt helyen megjelenik az információ!

Hasznos információ található az üvegházhatású gázokkal kapcsolatos tevékenységeket végző természetes személyek képzésének, vizsgáztatásának és képesítésének, valamint vállalkozások képesítési rendszerének általános szabályairól, valamint a képzési, képesítési és vizsgáztatási díj mértéke és megfizetésének részletes szabályairól szóló 41/2015. (VII. 3.) NFM rendeletben a képzésekről, a fizetendő képzési díjakról, óraszámokról, előképzettségi követelményekről.

Itt hívjuk fel minden érintett szíves figyelmét, hogy amennyiben meglévő F-gáz kártyáján a lejárati idő 2016. június 30. előtti, akkor ezeknek a kártyáknak az érvényességi ideje automatikusan 2016. június 30-ig meghosszabodott a 41/2015. NFM rendeletének alapján:

„32. § (1)20 Az egyes fluortartalmú üvegházhatású gázokról szóló, 2006. május 17-i 842/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet végrehajtására kiadott, a képesítési és képzési programokra vonatkozó minimumkövetelményeket megállapító közösségi jogi normák alapján kiadott képesítési és képzési igazolások azok érvényességi idejének lejárati dátumáig, de legalább 2016. június 30-ig továbbra is hatályosak.”

 

Szívélyes üdvözlettel,

HKVSZ


Food Tech Show
2024-04-04

Food Tech Show

Gőzerővel készülünk a kiállításra!   Cégünk is részt vesz a Food Tech Show-n!  
Tovább
Hűtőberendezések karbantartása
2024-03-25

Hűtőberendezések karbantartása

Előzd meg a bajt! A jó idő beköszöntével általános probléma a hűtőberendezések meghibásodása. A nyári időszakban elárasztanak minket a hőség okozta meghib...
Tovább
Így készült!
2024-03-19

Így készült!

Egy szerdai nap volt, kora reggel. Épp egy jó erős fekete után tartottam vissza az irodába, amikor megpillantottam egy ősz hajú idős bácsit a gyártó részleg...
Tovább
Álláshirdetés
2024-02-05

Álláshirdetés

Inter - Thermo Kft. állást hirdet teljes munkaidős kereskedelmi ügyintéző munkakörben pápai telephelyére.
Tovább
Summa-Húsház 2023 Kft. új üzletének kivitelezése
2023-05-19

Summa-Húsház 2023 Kft. új üzletének kivitelezése

Májusban átadtuk a Summa-Húsház 2023 Kft. új üzletének kivitelezését Budapesten. Az ES SYSTEM K által gyártott kiszolgáló pultokat és faliregált építettünk b...
Tovább