Nemzeti Klímavédelmi hatóság tájékoztatása

 Kedves Szövetségi Tagok,

Hamarosan elindulnak a hatósági F-gáz tanfolyamok és vizsgák
 A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság közvetlen tájékoztatása alapján:

A Hatóság tájékoztatását adta, hogy rövidesen nyilvánosságra, és feltöltésre kerülnek a Hatóság honlapjára a közeljövőben induló F-Gáz képzésekkel kapcsolatos fontosabb információk. A Klímagáz adatbázisba történő első belépést követően, valamint hírlevél formájában is tájékoztatást ad a Hatóság minden Ügyfelének.   

Ezenkívül a Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége újabb Hírmondóban közvetlenül tájékoztatja Tagjait, továbbá a Szövetség honlapján is kiemelt helyen megjelenik az információ!

Hasznos információ található az üvegházhatású gázokkal kapcsolatos tevékenységeket végző természetes személyek képzésének, vizsgáztatásának és képesítésének, valamint vállalkozások képesítési rendszerének általános szabályairól, valamint a képzési, képesítési és vizsgáztatási díj mértéke és megfizetésének részletes szabályairól szóló 41/2015. (VII. 3.) NFM rendeletben a képzésekről, a fizetendő képzési díjakról, óraszámokról, előképzettségi követelményekről.

Itt hívjuk fel minden érintett szíves figyelmét, hogy amennyiben meglévő F-gáz kártyáján a lejárati idő 2016. június 30. előtti, akkor ezeknek a kártyáknak az érvényességi ideje automatikusan 2016. június 30-ig meghosszabodott a 41/2015. NFM rendeletének alapján:

„32. § (1)20 Az egyes fluortartalmú üvegházhatású gázokról szóló, 2006. május 17-i 842/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet végrehajtására kiadott, a képesítési és képzési programokra vonatkozó minimumkövetelményeket megállapító közösségi jogi normák alapján kiadott képesítési és képzési igazolások azok érvényességi idejének lejárati dátumáig, de legalább 2016. június 30-ig továbbra is hatályosak.”

 

Szívélyes üdvözlettel,

HKVSZ


Márc
18

KM1-24 mobil kanálmosó berendezés - Újdonság

KM1-24 mobil kanálmosó berendezés! Vezetékes víz és áram nélkül használható, a Nébih által jóváhagyott készülék.
Tovább
Nov
16

Kiárusítás

Tisztelt Partnereink! Az alábbi két Bitzer kompresszorhoz most kedvezményes áron juthatnak hozzá. 
Tovább
Szep
10

Akció! Dixell termosztátok!

Tisztelt Partnereink! Az itt megtalálható dixell digitális termosztátokat most kedvezményes áron vehetik meg! Az akció a készlet erejéig érvényes! ...
Tovább
Aug
25

Online fizetés a webshopban

Mától elérhető a kártyás fizetési mód a webshopunkban, így minden eddiginél gyorsabbá és kényelmesebbé válik a rendelés folyamata. A szolgáltatás használat...
Tovább
Ápr
27

Hűtőkamra projektek - videó

Kedves Partnereink! Cégünk 2016-ban több önkormányzattól is felkérést kapott, melyek hűtőkamra építésére és hűtéstechnikai kivitelezésére irányultak. Az így ...
Tovább
00 Ft