Tovább a pályázathoz

Online vásárlás

Hűtéstechnikai kivitelezés, szervíz és karbantartás

 • Talán legnagyobb értékmérője a hűtőiparon belül végzett munkánknak a különféle hűtéstechnikai projektek megvalósítása tervezéstől kivitelezésig, amihez hűtéstechnikában jártas, komoly szakmai háttérrel rendelkezünk.
 • Nagy gyakorlattal rendelkező épületgépész és élelmiszeripari mérnökök segítik munkánkat.

Társaságunk legfőbb feladatának tartja, hogy meglévő és leendő ügyfeleinek szakmailag a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa. Ennek érdekében biztosítjuk, hogy munkatársaink a legjobb hűtéstechnológiák, szakmai ismeretanyagok birtokában legyenek, és a megfelelő vevői, megrendelői elvárásoknak maximálisan megfeleljenek. Szerelőink mindegyike érvényes szakmai hűtő és klímaszerelői iskolával, környezetvédelmi előírások miatt szükséges zöldkártyával, valamint a szivárgásvizsgálat elvégzéséhez szükséges I. kategóriás vizsgával is rendelkezik (310/2008. (XII.20) Korm. rendelet).​​​

Szervizünk három autóval, 5 fővel dolgozik. Természetesen rendelkezünk felelősség biztosítással, s raktárainkban összesen 130 millió forint értékű hűtéstechnikai és klímatechnikai anyag áll munkatársaink rendelkezésére, amiből kereskedelmi egységeinken keresztül más vállalkozások munkáját is segítjük. Tevékenységünk javarészt ipari, mezőgazdasági, kereskedelmi megrendelőkhöz kapcsolódik, de a lakossági ügyfelek megbízását is készséggel teljesítjük.

Szakmai csapatunk 2012-től ellátja vendéglátóipari és kereskedelmi hűtőberendezések területén, illetve saját kirendeltségi pontjainkon történő javítását. Így biztosítjuk többek között az Unilever Magyarország Kft. országos szervizhálózatát is. 

Az ország területén számos hűtőszerviz tevékenységgel foglalkozó megbízható alvállalkozóval van kapcsolatunk, akik szükség esetén megrendelőink rendelkezésére állnak.

A FENTI SZAKMAI HÁTTÉRREL VÁLLALJUK AZ ALÁBBI MUNKÁKAT:

 • Normál hűtőkamrákat és mélyhűtő kamrákat, hűtőházakat építünk mérettől függetlenül, akár szigeteléssel együtt is
 • Szupermarketeket háttérhűtéssel, kiszolgáló pultokkal együtt, polcrendszerekkel, egyéb felszerelésekkel
 • Zöldség és gyümölcstárolókat, hűtéssel, panelozással
 • Mélyhűtő tárolókat, gyorsfagyasztókat, sokkoló kamrákat egyedi tervek alapján, komplett szigeteléssel, hűtéssel
 • Élelmiszeripari üzemek komplett hűtését
 • Élelmiszer üzletek háttér hűtését és kiszolgáló pultok telepítését
 • Szivárgásvizsgálat a már meglévő és az általunk szerelt hűtőberendezéseken
 • Kereskedelmi és vendéglátóipari hűtőberendezések szervizelése, javítása.
 • Raktérhűtések javítása, karbantartása.

Számítógépes adatrögzítés, felügyeleti és távfelügyeleti rendszerek tervezése, kivitelezése és üzemeltetése cégünk új szolgáltatása.

A HACCP követelményeinek megfelelően bevezettük hőmérséklet adatok rögzítéséhez szükséges adatrögzítő és vezérlő egységek forgalmazását.

Egyéb tevékenységeink közül szeretném kiemelni a klímaszereléseket, azok közül is a változó tömegáramú rendszereket. A lakossági split klíma rendszerek szerelése rutin munka a cégünk szerelőinek. A klímaberendezésekhez kapcsolódnak a légtechnikai szerelések, melyeket a kisebb rendszereknél mi magunk is elvégzünk, de a nagyobb rendszereket velünk együttműködő, a szakma ezen területét professzionális szinten dolgozó alvállalkozó cégre bízzuk.  FAN-COIL-os rendszerekhez, a fan-coil készülékeket, a folyadékhűtőket és a szerelési anyagokat, csöveket is biztosítjuk.

Hűtőkamra gépészet szervíz karbantartás