Tovább a pályázathoz

Online vásárlás

Új fejlesztések

Léghűtő kiválasztó

Ezzel az alkalmazással néhány paraméter megadásával választhat ki cégünk által gyártott elpárologtatót. Megadhatja az elpárolgási hőmérsékletet, a hűtőközeget, a belépő levegő hőmérsékletét és a teljesítményigényt. További szűrési lehetőség van típusra és lamellatávolságra. A kiválasztott elpárologtatót egy kattintással meg is rendelheti!

Tovább a Léghűtő kiválasztóra


Ajánlatkészítő

Amennyiben Ön szervizes vagy kivitelező, minden bizonnyal tisztában van vele, hogy milyen időigényes egy árajánlatot összerakni. Ajánlatkészítónkkel viszont könnyedén összállíthat ajánlatokat ügyfelei számára. Adja hozzá a kívánt termékeket a katalógusunkból, módosítsa az ajánlati árat, adjon hozzá egyedi tételeket (például munkadíj), majd nyomtassi ki vagy töltse le PDF formátumban. Amennyiben ügyfele elfogadja az ajánlatot, egy kattintással megrendelheti tőlünk a termékeket. 

Tovább az ajánlatkészítőre


Hűtőkamra ajánlatkérés

Összeállítottunk egy kérdőívet, amely segítségével ajánlatot kérhet hűtőkamra építésre. A kérdőív minden részletre rákérdez, ezáltal a pontosabb ajánlatot tudunk készíteni, de ha csak néhány, főbb adat ismert, azzal is beküldheti az űrlapot.

Tovább a hűtőkamra ajánlatkéréshez